enda

Victor Sjöström

(1879 – 1960)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ved vejs ende 1957 Medvirkende U/Spillefilm
To mennesker 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Moderhjertet 1946 Producer U/Spillefilm
To Mennesker 1945 Produktionsleder U/Spillefilm
Forfulgt 1944 Produktion U/Spillefilm
Ordet 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Djævelens Ansigt 1928 Instruktion U/Spillefilm
Det flammende bogstav 1926 Instruktion U/Spillefilm
Køresvenden 1921 Instruktion, David Holm, Manus U/Spillefilm
Hans Naades Testamente 1920 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Terje Vigen 1917 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.