enda

Victor Stoltenberg Nielsen

(2002 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Villads Grønnegaard Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Villads Grønnegaard Tv-serie
Krummerne - alt på spil 2014 Krumme DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Villads Tv-serie
Borgen 3 2013 Jeppe Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.