enda

Victoria Mercanton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Don Juan eller hvis Don Juan var en kvinde 1973 Klip U/Spillefilm
Fred i Vietnam 1969 Klip U/Spillefilm
Mafien hævner 1965 Klip U/Spillefilm
Det man kalder at elske 1962 Klip U/Spillefilm
Farlige forbindelser 1960 Klip U/Spillefilm
Gud skabte kvinden 1956 Klip U/Spillefilm
De glemtes bataillon 1953 Klip U/Spillefilm
Paris-byen der aldrig sover 1952 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.