enda

Viggo Barfoed

(1895 – 1948)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En Herre i Kjole og Hvidt 1942 Sangtekster DK/Spillefilm
Wienerbarnet 1941 Sangtekster DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Sangtekster DK/Spillefilm
Bolettes Brudefærd 1938 Musik DK/Spillefilm
Champagnegaloppen 1938 Sangtekster DK/Spillefilm
Min Kone er Husar 1935 Sangtekster DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.