enda

Viggo Mortensen

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Green Book 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Captain Fantastic - en ualmindelig far 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Jauja 2014 Gunnar Dinesen, Komponist, Producer U/Spillefilm
Flugten til frihed 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Everybody Has a Plan 2012 Medvirkende U/Spillefilm
A dangerous method 2011 Sigmund Freud U/Spillefilm
The Road 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Appaloosa 2008 Everett Hitch U/Spillefilm
Eastern Promises 2007 Nikolai U/Spillefilm
Captain Alatriste: The Spanish Musketeer 2006 Medvirkende U/Spillefilm
A History of Violence 2005 Tom Stall U/Spillefilm
Hidalgo 2004 Frank Hopkins U/Spillefilm
Ringenes herre - Kongen vender tilbage 2003 Aragorn U/Spillefilm
Ringenes herre - De to tårne 2002 Aragorn U/Spillefilm
Ringenes herre - Eventyret om ringen 2001 Aragorn U/Spillefilm
28 dage 2000 Eddie Boone U/Spillefilm
A perfect murder - et perfekt mord 1998 David Shaw U/Spillefilm
Psycho 1998 Sam Loomis U/Spillefilm
G.I. Jane 1997 Master Chief John Urgayle U/Spillefilm
Daylight 1996 Roy Nord U/Spillefilm
Fjenden i dybet 1995 Lt. Peter 'WEAPS' Ince U/Spillefilm
The Indian runner 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.