enda
Person

Viggo Mortensen

(1958 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Falling 2020 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Green Book 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Captain Fantastic - en ualmindelig far 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Jauja 2014 Gunnar Dinesen, Komponist, Producer U/Spillefilm
Flugten til frihed 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Everybody Has a Plan 2012 Medvirkende U/Spillefilm
A Dangerous Method 2011 Sigmund Freud U/Spillefilm
The Road 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Appaloosa 2008 Everett Hitch U/Spillefilm
Eastern Promises 2007 Nikolai U/Spillefilm
Captain Alatriste: The Spanish Musketeer 2006 Medvirkende U/Spillefilm
A History of Violence 2005 Tom Stall U/Spillefilm
Hidalgo 2004 Frank Hopkins U/Spillefilm
Ringenes herre - Kongen vender tilbage 2003 Aragorn U/Spillefilm
Ringenes herre - De to tårne 2002 Aragorn U/Spillefilm
Ringenes herre - Eventyret om ringen 2001 Aragorn U/Spillefilm
28 dage 2000 Eddie Boone U/Spillefilm
A Walk on the Moon 1999 Medvirkende U/Spillefilm
A Perfect Murder - et perfekt mord 1998 David Shaw U/Spillefilm
Psycho 1998 Sam Loomis U/Spillefilm
G.I. Jane 1997 Master Chief John Urgayle U/Spillefilm
Daylight 1996 Roy Nord U/Spillefilm
The Prophecy 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Fjenden i dybet 1995 Lt. Peter ''WEAPS'' Ince U/Spillefilm
The Indian Runner 1991 Medvirkende U/Spillefilm