enda

Viggo Sommer

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hedensted High 2015 Den gale fysiklærer Tv-serie
Pendlerkids 2012 Leder på Vilde Vulkaner Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Fuld julemand Tv-serie
CWC World 2003 Instruktion, Finn Nissen, Musik Tv-serie
Fikumdik 1997 Motorcykelbetjent Tv-serie
Vildbassen 1994 Jacob DK/Spillefilm
The julekalender 1993 Instruktion, Manus, Musik, Fritz/Oluf Sand Tv-serie
Walter og Carlo i Amerika 1989 Havnearbejder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.