enda

Viktor A.C. Jensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kaldet 2020 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Genkendelsen 2017 Belyser DK/Kort fiktion
Hjemmefra 2016 Belyser DK/Kort fiktion
Delphi 2016 Belysningsmester DK/Kort fiktion
The Sunken Convent 2016 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Jeanne d'Arc 2015 Belyser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.