enda

Vilgot Sjöman

(1924 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Faldgruben 1989 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Uskyld og affald 1988 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
En flicka kikar i ett fönster 1987 Instruktion, Manus Tv-film
Garagen 1975 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
En håndfuld kærlighed 1973 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jeg er lykkelig rød 1970 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jeg er stadig nysgerrig 1968 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jeg er nysgerrig 1967 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Stimulantia 1967 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Min søster, min elskede 1966 Instruktion, Manus U/Spillefilm
491 1964 Instruktion U/Spillefilm
Kjolen 1963 Instruktion U/Spillefilm
Elskovsfeber 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.