enda

Vilhelm Henriques

(1894 – 1966)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ægget 1964 Onkel Tv-film
Det evige spørgsmål 1962 Mesrou Tv-film
Tro, håb og trolddom 1960 Medvirkende DK/Spillefilm
Den pantsatte bondedrang 1958 Medvirkende Tv-film
Guld og grønne skove 1958 Mattis, organist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.