enda

Vilmos Zsigmond

(1930 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
You Will Meet a Tall Dark Stranger 2010 Foto U/Spillefilm
Cassandra's Dream 2007 Foto U/Spillefilm
The Black Dahlia 2006 Foto U/Spillefilm
Storbydrømme - Jersey girl 2004 Foto U/Spillefilm
Melinda and Melinda 2004 Foto U/Spillefilm
Lyset holder mig med selskab 2000 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Nærkontakt af tredie grad - Director's cut 1999 Foto U/Spillefilm
Playing by heart 1998 Foto U/Spillefilm
The ghost and the darkness 1996 Foto U/Spillefilm
Crossing guard 1995 Foto U/Spillefilm
Assassins - lejemordere 1995 Foto U/Spillefilm
Mellem to kvinder 1994 Foto U/Spillefilm
Maverick 1994 Foto U/Spillefilm
Sliver 1992 Foto U/Spillefilm
Forfængelighedens bål 1990 Foto U/Spillefilm
The Two Jakes 1990 Foto U/Spillefilm
Heksene fra Eastwick 1987 Foto U/Spillefilm
Geni-skolen 1985 Foto U/Spillefilm
Stormfloden 1984 Foto U/Spillefilm
Bord til fem 1983 Foto U/Spillefilm
Klædt af til skindet 1982 Foto U/Spillefilm
Døden sletter alle spor 1981 Foto U/Spillefilm
Heaven's Gate 1980 Foto U/Spillefilm
The rose 1979 Foto U/Spillefilm
The Deer Hunter 1978 Foto U/Spillefilm
Nærkontakt af tredie grad 1977 Foto U/Spillefilm
Nærkontakt af tredje grad. Specialudgaven 1977 Foto U/Spillefilm
Fugleskræmslet 1973 Foto U/Spillefilm
Orlov til midnat 1973 Foto U/Spillefilm
Udflugt med døden 1972 Foto U/Spillefilm
Vestens syndige par - McCabe og Mrs. Miller 1971 Foto U/Spillefilm
Det lange farvel Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.