enda

Vin Diesel

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
xXx: Return of Xander Cage 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Fast & Furious 8 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Fast & Furious 7 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Fast & Furious 6 2013 Dominic Toretto, Producer U/Spillefilm
Riddick 2013 Riddick, Producer U/Spillefilm
Fast & furious 5 2011 Dominic Toretto, Producer U/Spillefilm
Fast & Furious 4 2009 Dominic Toretto, Producer U/Spillefilm
Babylon A.D. 2008 Toorop U/Spillefilm
Elitepædagogen 2005 Shane Wolfe U/Spillefilm
The Chronicles of Riddick 2004 Riddick, Producer U/Spillefilm
XXX 2002 Xander Cage U/Spillefilm
The Fast and the Furious 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.