enda

Vince Vaughn

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hacksaw Ridge 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Internship 2013 Billy McMahon, Manus, Producer U/Spillefilm
Delivery Man 2013 David U/Spillefilm
The watch 2012 Bob U/Spillefilm
Parterapi i Paradis 2009 Dave, Manus, Producer U/Spillefilm
Four christmases 2008 Brad, Producer U/Spillefilm
The Break-Up 2006 Gary Grobowski, Produktion U/Spillefilm
Wedding crashers 2005 Jeremy Grey U/Spillefilm
Be Cool 2005 Raji U/Spillefilm
Mr. and Mrs. Smith 2005 Eddie U/Spillefilm
Dodgeball 2004 Peter La Fleur U/Spillefilm
Domestic Disturbance 2001 Rick Barnes U/Spillefilm
The Cell 2000 FBI Agent Peter Novak U/Spillefilm
For venskabs skyld 1998 Sheriff U/Spillefilm
Psycho 1998 Norman Bates U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.