enda

Vincent Cassel

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det er bare verdens undergang 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Mon roi 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Tale of Tales 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Vores tid kommer 2010 Patrick, Producer U/Spillefilm
Black Swan 2010 Thomas Leroy U/Spillefilm
Public enemy no. 1, part 1 2008 Jacques Mesrine U/Spillefilm
Public enemy No. 1 - del 2 2008 Jacques Mesrine U/Spillefilm
Eastern Promises 2007 Kirill U/Spillefilm
Afsporet 2005 Philippe LaRoche U/Spillefilm
Irréversible 2002 Marcus U/Spillefilm
Blodrøde læber 2001 Paul Angeli U/Spillefilm
Shrek 2001 Robin Hood (org. version) U/Spillefilm
Pagten 2001 Medvirkende U/Spillefilm
De blodrøde floder 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Dobermann 1997 Dobermann U/Spillefilm
L' appartement 1996 Max U/Spillefilm
Hadet 1995 Vinz U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.