enda

Vincent Price

(1911 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sensommerdage 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Mesterdetektiven Basil Mus 1986 Professor Ratigan (org.version) U/Spillefilm
Syre sletter alle spor 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Witchfinder general 1968 Matthew Hopkins U/Spillefilm
City under the sea 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Liget går amok 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Det forheksede slot 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Ravnen, der døde af grin 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Diary of a Madman 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Brønden og pendulet 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Luftens erobrer 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Vampyren 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Night of Execution 1955 Medvirkende Tv-film
Fælde for en spiller 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Bagdad 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Dragonwyck 1946 Nicholas U/Spillefilm
Himmeriges nøgler 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Den usynlige mand vender tilbage 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.