enda

Vincente Minnelli

(1903 – 1986)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Brigadoon 2000 Instruktion
De fire ryttere 1962 Instruktion U/Spillefilm
Bells are ringing 1960 Instruktion U/Spillefilm
Gigi 1958 Instruktion U/Spillefilm
De kom løbende 1958 Instruktion U/Spillefilm
Van Gogh 1956 Instruktion U/Spillefilm
Hvedebrødsdage på hjul 1954 Instruktion U/Spillefilm
Let på tå 1953 Instruktion U/Spillefilm
Illusionernes by 1953 Instruktion U/Spillefilm
Brudens far 1950 Instruktion U/Spillefilm
Madame Bovary 1949 Instruktion U/Spillefilm
Cabin in the Sky 1943 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.