enda

Ving Rhames

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mission: Impossible - Fallout 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Piranha 3-D 2010 Deputy Fallon U/Spillefilm
Mission: Impossible III 2006 Luther U/Spillefilm
Dawn of the Dead 2004 Kenneth U/Spillefilm
Iceman 2002 George U/Spillefilm
Lokkeduen 1999 Thibadeaux U/Spillefilm
Out of sight 1998 Buddy Bragg U/Spillefilm
Stemmer, der dræber 1994 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.