enda

Viola Lawrence

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pal Joey 1957 Klip U/Spillefilm
Regn 1954 Klip U/Spillefilm
Affæren i Trinidad 1952 Klip U/Spillefilm
Lev stærkt - dø ung 1949 Klip U/Spillefilm
Kvinden fra Shanghai 1947 Klip U/Spillefilm
Den fredløse musketer 1945 Klip U/Spillefilm
Kun engle har vinger 1939 Klip U/Spillefilm
Samfundets fjende 1934 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.