enda

Virginia Katz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Fifth Estate 2013 Klip U/Spillefilm
Twilight saga: Breaking dawn - del 2 2012 Klip U/Spillefilm
The twilight saga: Breaking dawn, del 1 2011 Klip U/Spillefilm
Burlesque 2010 Klip U/Spillefilm
Hannah Montana: Filmen 2009 Klip U/Spillefilm
Fearless 2006 Klip U/Spillefilm
Dreamgirls 2006 Klip U/Spillefilm
Kinsey 2005 Klip U/Spillefilm
Gods and Monsters 1998 Klip U/Spillefilm
Candyman II 1995 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.