enda

Virginia Madsen

(1961 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjemsøgt 2009 Sara Campbell U/Spillefilm
The Number 23 2007 Agatha Sparrow/Fabrizia U/Spillefilm
Firewall 2006 Beth Stanfield U/Spillefilm
Sideways 2004 Maya U/Spillefilm
Candyman 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Hot spot 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Highlander II 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Skærmtrolden - electric dreams 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Jonathans første affære 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.