enda

Virginie Surdej

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Børnehjemmet 2019 Fotograf DK/Spillefilm
Transnistra 2019 Fotograf U/Dokumentarfilm
Wolf and Sheep 2017 Fotograf DK/Spillefilm
Dreams by the Sea 2017 Fotograf U/Spillefilm
Lida 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Winter Morning 2014 Fotograf U/Kort fiktion
Summarnátt 2012 Fotograf U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.