enda

Vita Blichfeldt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En ensom Kvinde 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
Pavillonens Hemmelighed 1916 Margit, komtesse, Kunos søster DK/Spillefilm
Børnevennerne 1916 Ellen, Doras kammerjomfru DK/Spillefilm
Studentens glade Liv 1916 Medvirkende DK/Kort fiktion
Min Onkel Generalkonsulen 1916 Medvirkende DK/Kort fiktion
Spøgelsestyven 1915 Ella, Karls kæreste DK/Kort fiktion
Paa de vilde Vover 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
Drankersken 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Tyvepak 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
Brandmandens Datter 1915 Lily, balletdanserinde DK/Spillefilm
Tre om Een 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det svage Punkt 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Amors Krogveje 1914 Fru Bang DK/Kort fiktion
En stærkere Magt 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Arbejdet adler 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Den kulørte Slavehandler 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Detektivens Barnepige 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Gar el Hama III 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Den nye Huslærer 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Stop Tyven 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tøffelhelten 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Guldkalven 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Fædrenes Synd 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Min Ven Levy 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Eventyrersken 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Tugthusfange No. 97 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
De Ægtemænd! Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.