enda

Vittorio de Sica

(1901 – 1974)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den forbudte have 1970 Instruktion U/Spillefilm
Amanti 1968 Instruktion U/Spillefilm
Fang ræven 1966 Instruktion U/Spillefilm
Ægteskab på italiensk 1964 Instruktion U/Spillefilm
Boccaccio 70 (To uartige piger) 1962 Instruktion U/Spillefilm
Huntigeren 1961 Instruktion U/Spillefilm
Den uartige enke 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Tag over hovedet 1956 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
En dejlig tyvetøs 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Galante eventyr 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Brød, kærlighed og jalousi 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Sengen 1954 "Le divorce" U/Spillefilm
Med natekspres Rom Paris 1953 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Brød, kærlighed og fantasi 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Madames juveler 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Umberto 1952 Instruktion U/Spillefilm
Buon giorni, Elefante 1952 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Miraklet i Milano 1950 Instruktion U/Spillefilm
Cykeltyven 1949 Instruktion U/Spillefilm
Imorgen mister! 1946 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.