enda

Vittorio Storaro

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
I, Don Giovanni 2009 Fotograf U/Spillefilm
Eksorcisten: Begyndelsen 2004 Foto U/Spillefilm
Dommedag nu 2001 Foto U/Spillefilm
Goya i Bordeaux 1999 Foto U/Spillefilm
Tango 1998 Foto U/Spillefilm
Flamenco 1995 Foto U/Spillefilm
Lille Buddha 1993 Foto U/Spillefilm
Dick Tracy 1990 Foto U/Spillefilm
Under himlens dække 1990 Foto U/Spillefilm
Tucker - en mand og hans drøm 1988 Foto U/Spillefilm
Ishtar 1987 Foto U/Spillefilm
Den sidste kejser 1987 Foto U/Spillefilm
Ladyhawke og lommetyven 1985 Foto U/Spillefilm
Elskede, jeg hader dig! 1982 Foto U/Spillefilm
Dommedag nu 1979 Foto U/Spillefilm
Luna 1979 Foto U/Spillefilm
Agatha Christie mysteriet 1978 Foto U/Spillefilm
1900 (2. del) 1976 Foto U/Spillefilm
1900 (1. del) 1976 Foto U/Spillefilm
Alle elsker Angela 1973 Foto U/Spillefilm
Sidste tango i Paris 1972 Foto U/Spillefilm
Edderkoppens strategi 1970 Foto U/Spillefilm
Fuglen med krystalfjerpragten 1970 Foto U/Spillefilm
Det blodige storangreb 1962 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.