enda

Vittorio Taviani

(1929 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Wondrous Boccaccio 2015 Instruktion U/Spillefilm
Cæsar skal dø 2012 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Valgslægtskaber 1996 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fiorile, de velsignede - de fordømte 1993 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sol selv om natten 1990 Instruktion U/Spillefilm
Godmorgen, Babylon 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kaos 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
San Lorenzo natten 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Min fader, min herre 1977 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.