enda

Viveka Segerskog

(1934 – 1980)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den fine mand 1971 Medvirkende Tv-film
Harlekin ægtemand 1963 Balletdanser Tv-film
Ole Lukøje 1960 Medvirkende Tv-film
Ild og jord 1955 Ulla, Martin og Ellens datter DK/Spillefilm
Ole Lukøje 1955 Gabrielle Tv-film
Et eventyr om tre 1954 Danserinde DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.