enda

Viveka Seldahl

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jeg er Dina 2002 Enke U/Spillefilm
En sang for Martin 2001 Barbara DK/Spillefilm
Det store gennembrud 2000 Hillevi U/Spillefilm
Harry & Sonja 1996 Sonja U/Spillefilm
Jerusalem 1996 Stina U/Spillefilm
Klatretyven 1991 Ingela Syrén, husmor Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.