enda

Vivien Leigh

(1913 – 1967)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ship of fools 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Omstigning til paradis 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Anna Karenina 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Cæsar og Cleopatra 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Waterloo Broen 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Borte med blæsten 1939 Scarlett U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.