enda

Vivienne McKee

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Taler DK/Spillefilm
The Stranger Within 2013 Anne DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Caspers mor Tv-serie
No man's land 2000 Yolande, synsk dame DK/Spillefilm
Max 2000 Lonely heart kvinde #2 DK/Spillefilm
Hjem til fem 1995 Medvirkende Tv-serie
Falsk forår 1988 Medvirkende Tv-film
Oviri 1986 Gæst hos Durand-Ruel DK/Spillefilm
Ludo 1985 Jenny Tv-serie
Jøsses piger - befrielsen er nær! 1982 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.