enda

Vladimir Cosma

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Le placard - ud af skabet 2000 Musik U/Spillefilm
Tjenesten, uret og den kæmpestore fisk 1991 Musik U/Spillefilm
Min fars store dag 1990 Musik U/Spillefilm
Min mors slot 1990 Musik U/Spillefilm
Hjælp - vi flygter 1986 Musik U/Spillefilm
Asterix og briterne 1986 Musik U/Spillefilm
Menneskejagt uden nåde 1983 Musik U/Spillefilm
Le bal 1983 Musik U/Spillefilm
Vi er din far 1983 Musik U/Spillefilm
Alle tiders flugt 1982 Musik U/Spillefilm
Diva 1981 Musik U/Spillefilm
Geden 1981 Musik U/Spillefilm
Den hårde vej 1979 Musik U/Spillefilm
Magtens veje 1978 Musik U/Spillefilm
Hvordan man narrer sine koner og slipper skidt fra det 1976 Musik U/Spillefilm
Guf a la carte 1976 Musik U/Spillefilm
Frikadellens flugt 1975 Musik U/Spillefilm
Skyg den høje lyse med den sorte sko 1972 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.