enda

Vladimir Oravsky

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De unge år 2007 Zelko DK/Spillefilm
Moment By Moment 1986 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Den grimme ælling 1985 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Vladimir og Rosa 1985 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Hodja fra Pjort 1985 Instruktørassistent DK/Spillefilm

Som Vlado Oravsky

Titel År Funktion Category
A day in the life 1982 Instruktion, Manus, Klip DK/Spillefilm
Bigger than life 1982 Instruktion, Manuskriptforfatter, Klipper DK/Kort fiktion
Solstik 1981 Instruktion, Manuskriptforfatter, Klipper, Fotograf DK/Kort fiktion
Sommerfugl 1980 Instruktion, Manuskriptforfatter, Fotograf, Klipper DK/Kort fiktion
Lokkende toner 1980 Instruktion, Manuskriptforfatter, Fotograf, Klipper DK/Kort fiktion
Maler 1979 Instruktion, Manuskriptforfatter, Fotograf, Klipper DK/Kort fiktion
Den grimme ælling Instruktion, Manuskriptforfatter, Klipper DK/Kort fiktion
Psycho drama Instruktion, Fotograf, Klipper, Manuskriptforfatter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.