enda

Volker Schlöndorff

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tilbage til Montauk 2017 Instruktion U/Spillefilm
Diplomati 2014 Instruktion U/Spillefilm
The Ninth Day 2004 Instruktion U/Spillefilm
Stilheden efter skuddene 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Homo Faber 1991 Instruktion U/Spillefilm
Tjenerindens fortælling 1990 Instruktion U/Spillefilm
Hed dag i Louisiana 1987 Instruktion U/Spillefilm
En sælgers død 1985 Instruktion Tv-film
Swanns kærlighed 1984 Instruktion U/Spillefilm
Bliktrommen 1979 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tyskland i efteråret 1978 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Nådeskuddet 1976 Instruktion U/Spillefilm
Katharina Blums tabte ære 1975 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En slags mord 1966 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.