enda

Waldemar Kalinowski

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Scenograf DK/Spillefilm
Crazy Heart 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Appaloosa 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kisses 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Crossroads 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hanging Up 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Stigmata 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Leaving Las Vegas 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mr. Jones 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Brydekamp med Hemingway 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Interne affærer 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Farlige ambitioner 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hotel Rock & Roll 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blodrødt daggry 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.