enda

Walerian Borowczyk

(1923 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jomfruen og menneskedyret 1975 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Immoral Tales 1973 Instruktion U/Spillefilm
Blanche 1971 Instruktion, Manus, Klip, Produktionsdesign U/Spillefilm
Goto, Island of Love 1969 Instruktion U/Spillefilm
Astronauterne 1959 Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.