enda

Wally Pfister

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Transcendence 2014 Instruktion U/Spillefilm
The Dark Knight Rises 2012 Foto U/Spillefilm
Moneyball 2011 Foto U/Spillefilm
Inception 2010 Foto U/Spillefilm
The Dark Knight 2008 Foto U/Spillefilm
The Prestige 2006 Foto U/Spillefilm
Batman Begins 2005 Foto U/Spillefilm
The Italian Job 2003 Foto U/Spillefilm
Laurel Canyon 2002 Foto U/Spillefilm
Insomnia 2002 Foto U/Spillefilm
Memento 2000 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.