enda

Walt Lloyd

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Private Parts 1997 Foto U/Spillefilm
Tror du på julemanden? 1994 Foto U/Spillefilm
Short cuts 1993 Foto U/Spillefilm
Kafka 1991 Foto U/Spillefilm
En ven af familien 1990 Foto U/Spillefilm
Sex, løgn og video 1989 Foto U/Spillefilm
Forfulgt og forelsket 1987 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.