enda

Walter Brennan

(1894 – 1974)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Familien Calloway 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Den fredløse sherif 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Opgørets time 1950 Medvirkende U/Spillefilm
At have og ikke have 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Bødler dør ogsaa 1943 Medvirkende U/Spillefilm
En mand kom til Texas 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.