enda

Walter Huston

(1884 – 1950)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det flammende had 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Dragonwyck 1946 Ephraim U/Spillefilm
War Comes to America 1945 Fortæller U/Dokumentarfilm
Slaget om Storbritanien 1943 Fortæller U/Dokumentarfilm
Nazisterne går til angreb 1943 Fortæller U/Dokumentarfilm
December 7th 1943 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Hvorfor blev der Krig? 1942 Fortæller U/Dokumentarfilm
I djævelens sold 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Regn 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.