enda

Walter Matthau

(1920 – 2000)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvem støver af nu? 1998 Oscar Madison U/Spillefilm
Out to Sea 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Jern-Henrik 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Gnavne gamle mænd 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Den lille djævel 1988 Medvirkende U/Spillefilm
En skrue løs i Beverly Hills 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Piraterne 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Op på patronerne 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Helle for Hollywood 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Første mandag i oktober 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Morderen vil ikke forstyrres 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Den vilde flugt 1980 Medvirkende U/Spillefilm
California Suite 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Op med humøret, drenge 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Gentleman-vagabonden 1975 fortæller U/Dokumentarfilm
Ryd forsiden! 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Charley Varrick 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Endestation mord 1973 Sgt. Jake Martin SFPD U/Spillefilm
Hello, Dolly 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Kaktusblomsten 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Sex i sovebyen 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Vejledning i sidespring for ægtemænd 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Knald eller fald 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Fejl-sikker 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Charade 1963 Medvirkende U/Spillefilm
De tapre er ensomme 1962 Sherif Johnson U/Spillefilm
Giften i blodet 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.