enda

Walter Murch

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hemingway & Gellhorn 2012 Klip Tv-film
The wolfman 2010 Klip U/Spillefilm
Jarhead 2005 Klip U/Spillefilm
Tilbage til Cold Mountain 2003 Klip U/Spillefilm
K-19 2002 Klip U/Spillefilm
The Talented Mr. Ripley 1999 Klip U/Spillefilm
Politiets blinde øje 1998 Klip U/Spillefilm
Den engelske patient 1996 Klip U/Spillefilm
First knight - Ridderne om det runde bord 1995 Klip U/Spillefilm
I love trouble 1994 Klip U/Spillefilm
Romeo bløder 1992 Klip U/Spillefilm
Godfather Part III 1990 Klip U/Spillefilm
Ghost 1990 Klip U/Spillefilm
Tilværelsens ulidelige lethed 1987 Klip U/Spillefilm
Julia 1977 Klip U/Spillefilm
THX 1138 1970 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.