enda

Walter Salles

(1956 – )

I Exposure krediteret som Walther Salles Jr.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
On the road 2012 Instruktion U/Spillefilm
Dark water 2005 Instruktion U/Spillefilm
Motorcykel dagbog 2004 Instruktion U/Spillefilm
Bag solen 2001 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Central station 1998 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.