enda

Walter Wanger

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cleopatra 1963 Produktion U/Spillefilm
Den lange rejse hjem 1945 Producer U/Spillefilm
Blokade 1938 Produktion U/Spillefilm
Du lever kun en gang 1937 Produktion U/Spillefilm
Frøken Doktor 1935 Produktion U/Spillefilm
Afsted til Hollywood 1933 Produktion U/Spillefilm
Dronning Christina 1933 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.