enda

Walther Dannerfjord

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tre mand frem for en trold 1967 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den røde kappe 1967 Art director DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Art director DK/Spillefilm
Sult 1966 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den kloge Mand 1937 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.