enda

Wandy Tworek

(1913 – 1990)

Violinist og komponist.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Flagermusen 1969 Medvirkende Tv-film
Jeg - en kvinde 1965 Violinist DK/Spillefilm
Hendes store aften 1954 Violinvirtuos, Violin DK/Spillefilm
Klingende toner 1945 Violin DK/Dokumentarfilm
To som elsker hinanden 1944 Violin DK/Spillefilm
Flaadens blaa Matroser 1937 Kapelmester DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.