enda

Warren Oates

(1928 – 1982)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Blue Thunder 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Røven af 4. division 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Djævelsk terror 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Dillinger - gangsternes gangster 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Charmetyven 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Badlands 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Adgang forbudt 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.