enda

Warren Zide

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
American pie: Reunion 2012 Producer U/Spillefilm
Final Destination 2 2003 Produktion U/Spillefilm
American Pie - The Wedding 2003 Producer U/Spillefilm
American Pie 2 2001 Producer U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Producer U/Spillefilm
Final Destination 2000 Produktion U/Spillefilm
American Pie 1999 Produktion U/Spillefilm
The big hit 1998 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.