enda

W.C. Fields

(1880 – 1946)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvad er et hjem uden en fader 1935 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Tillie and Gus 1933 Medvirkende U/Spillefilm
Øllet blev hans skæbne 1933 Medvirkende U/Kort fiktion
Tandlægen 1932 Medvirkende U/Kort fiktion
Golf-specialisten 1930 Medvirkende U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.