enda

Wendy Greene Bricmont

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
One Chance 2013 Klip U/Spillefilm
Herbie - for fuld udblæsning 2005 Klip U/Spillefilm
Mean Girls 2004 Klip U/Spillefilm
The Sweetest Thing 2002 Klip U/Spillefilm
Evolution 2001 Klip U/Spillefilm
6 dage, 7 nætter 1998 Klip U/Spillefilm
Vi er din far 1997 Klip U/Spillefilm
My girl 2 1994 Klip U/Spillefilm
Junior 1994 Klip U/Spillefilm
My girl - min første kærlighed 1991 Klip U/Spillefilm
Strømer i børnehaveklassen 1990 Klip U/Spillefilm
Køreprøven 1988 Klip U/Spillefilm
Da Mr. Beanes tabte hovedet 1987 Klip Tv-film
Jeg overgiver mig - betingelsesløst 1987 Klip U/Spillefilm
Altid på spanden 1980 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.