enda

Wendy Hiller

(1912 – 2003)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mand til alle tider 1966 Medvirkende U/Spillefilm
How to Murder a Rich Uncle 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Flådens helt 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Fredløs på øerne 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Major Barbara 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Pygmalion 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.