enda

Wera Iwanouw

(1924 - 1980)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sikke'n familie 1963 Klip DK/Spillefilm
Støvsugerbanden 1963 Klip DK/Spillefilm
Der brænder en ild 1962 Klip DK/Spillefilm
Rikki og mændene 1962 Klip DK/Spillefilm
Min kone fra Paris 1961 Klip DK/Spillefilm
Den grønne elevator 1961 Klip DK/Spillefilm
Det skete på Møllegaarden 1960 Klip DK/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Klip DK/Spillefilm
Far til fire på Bornholm 1959 Klip DK/Spillefilm
Kærlighedens melodi 1959 Klip DK/Spillefilm
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 Klip DK/Spillefilm
Verdens rigeste pige 1958 Klip DK/Spillefilm
Far til fire og ulveungerne 1958 Klip DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Klip DK/Spillefilm
Bundfald 1957 Klip DK/Spillefilm
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Klip DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Klip DK/Spillefilm
Far til fire på landet 1955 Klip DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Klip DK/Spillefilm
En sømand går i land 1954 Klip DK/Spillefilm
Far til fire i sneen 1954 Klip DK/Spillefilm
Arvingen 1954 Klip DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Klip DK/Spillefilm
Farlig ungdom 1953 Klip DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Klip DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Klip DK/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Klip DK/Spillefilm
Det gamle guld 1951 Klip DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.