enda

Werner Herzog

(1942 - )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lo and Behold 2017 Instruktion U/Dokumentarfilm
Queen of the Desert 2015 Instruktion U/Spillefilm
The Look of Silence 2014 Executive producer DK/Dokumentarfilm
The Act of Killing 2012 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Ned i afgrunden 2011 Instruktion, Medvirkende, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
Rescue Dawn 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Grizzly man 2005 Instruktion U/Dokumentarfilm
Min bedste uven 1999 Instruktion, Fortæller, Medvirkende U/Dokumentarfilm
Cobra Verde 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
De grønne myrer 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Besat af en drøm 1982 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Fitzcarraldo 1981 Instruktion, Manus, Producent U/Spillefilm
Woyzeck 1979 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Nosferatu - Vampyren 1978 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Stroszek 1977 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Hjerte af guld 1976 Instruktion U/Spillefilm
Gåden om Kasper Hauser 1974 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Aguirre - den gale erobrer 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Også dværge er begyndt som små 1970 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.